#Joinus!

Solliciteren bij ons gaat heel eenvoudig! Zoek de baan die bij je past of stuur gewoon je cv met een krachtige motivatie en zet daarmee de eerste stap naar een nieuwe toekomst. Mailen kan naar: recruitment@ats-teconomy.com.

Collega’s van ATS Teconomy zijn enthousiaste, bevlogen en gemotiveerde medewerkers. Niet verwonderlijk, want wie wil nu niet werken bij het leukste bedrijf van Nederland! Jij ook? Reageer dan, want enthousiaste collega’s met relevante werkervaring zijn altijd welkom.

Sollicitaties zorgvuldig bekijken

Stap 2 is aan ons. Wij bekijken je gerichte of open sollicitatie zorgvuldig. Daarna laten we je snel weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Hebben we op dat moment geen passende vacature, dan bewaren we jouw gegevens wellicht graag voor eventuele toekomstige vacatures. Ook dat laten we je natuurlijk weten.

Eerste gesprek

Het eerste gesprek is een kennismaking met elkaar. Klikt het tussen ons? Willen we jou graag als nieuwe collega? Wil jij ons graag als je nieuwe collega’s? Zie het als een eerste date. Op die manier komen we te weten of jij die enthousiaste nieuwe professional bent die wij zoeken en of de functie past bij wat jij zoekt.

Inhoudelijk vervolggesprek

Klikt het tijdens onze kennismaking, dat komt er een tweede gesprek. Daarin hebben we het uitgebreider over de inhoud van de functie. Is die functie precies wat jij ervan verwacht? En ben jij ook echt de perfecte kandidaat? Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure, net als het checken van je referenties.

Aanbod

Onze sollicitatieprocedure bestaat doorgaans uit twee gesprekken. Zijn jij en wij daarna nog enthousiast? Dan doen wij je graag een aanbod bestaande uit een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Graag verwelkomen we je daarna als nieuwe collega! #joinus

App, bel, connect of mail met Margot van der Leeden, Corporate Talent Manager: 06 - 490 822 98 / 085 - 7600 804 / recruitment@ats-teconomy.com

margot-qrcode