Veel gestelde vragen én antwoorden


Waar is ATS Teconomy gevestigd?

Ons kantoor bevindt zich in Badhoevedorp. Met de auto rijd je vanaf de A4 in amper 5 minuten naar ons kantoorpand.

Wat voor medewerkers werken bij ATS Teconomy?

Natuurlijk hebben ze allen een diepgewortelde passie voor ICT. Daarnaast zijn ze allemaal enthousiast, klantgericht en gedreven. De informele sfeer maakt het dat iedereen dichtbij en bereikbaar is, zelfs het management. De gemiddelde leeftijd van onze medewerkers is 37 jaar. Meer dan de helft heeft hbo-niveau of hoger. En we hebben een leuke mix van gedreven starters en ervaren specialisten.

Heeft ATS Teconomy ook activiteiten buiten het werk?

We leren elkaar graag goed kennen. Daarom vindt er regelmatig een borrel plaats en gaan we regelmatig met het hele bedrijf + aanhang op stap.

Hoe kan ik solliciteren op een leuke functie?

Solliciteer direct via deze website! Zoek de vacature op en maak gebruik van het sollicitatieformulier.

Hoe verloopt het sollicitatiegesprek?

Dat gesprek beschouwen we echt als een kennismaking met elkaar. We willen een goed beeld van jou krijgen. En jij natuurlijk van ons. Dat kan alleen als we elkaar het hemd van het lijf vragen. Schroom daarom niet om alles te vragen. Doen wij ook niet. Waar ben jij goed in? Waar zijn wij goed in? Wat voor mens ben je? Wat voor bedrijf is ATS Teconomy? Dat soort vragen komen allemaal aan de orde.

Wat gebeurt er met mijn open sollicitatie?

We kijken eerst of we nu of in de nabije toekomst een leuke en geschikte functie voor je hebben. Is dat het geval, dan krijg je meteen bericht. Zoniet, dan bewaren we je gegevens graag voor later. Ook dat laten we natuurlijk horen. En sluiten jouw wensen en achtergrond niet goed aan bij die van ATS Teconomy, dan geven we dat uiteraard ook snel aan.

Ik voldoe niet aan de criteria die vermeld staan in de vacature. Kan ik toch reageren?

Altijd doen! Wellicht pas je toch heel goed bij ATS Teconomy. Dan zoeken we graag een passende functie voor je. En misschien zien we wel mogelijkheden om je voor die ene functie te trainen. Bel gerust met Recruitment voor nader overleg: 085-5000 100

Krijg ik meteen een vaste aanstelling?

Wij investeren graag in een lange termijn relatie. Je krijgt bij ons dan ook direct een vast contract!

Kan ik bijdragen aan organisatie en beleid?

Uiteraard, sterker nog: dat verwachten we van al onze medewerkers. We voeren creativiteit en klantgerichtheid hoog in ons vaandel. Dus heb je goede ideeën en suggesties? Vertel het meteen. Zo houden we elkaar scherp!

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden bij ATS Teconomy?

We proberen ons pakket voorwaarden steeds verder te verbeteren ten opzichte van de markt, vraag hier gerust naar in het kennismakingsgesprek .

Mijn vraag staat er niet bij. Wat doe ik nu?

Bel met Recruitment: 085-5000 100. We staan je graag te woord!