Waarom werken bij ATS Teconomy?

Packaging, scripting en virtualisatie zijn een vak apart, een niche, een specialiteit. Onze specialiteit!  Teconomy is dé specialist op het gebied van virtualisatie, scripting en packaging van applicaties en systemen.  En in tegenstelling tot andere ICT-bedrijven, die het ‘erbij doen’, zijn applicatie-packaging en scripting echt onze core business. Bij ons kun je dus met je collega’s over jouw vak praten. Wij snappen jou, want wij spreken jouw taal!

Expertise

Bij ATS Teconomy kun je dagelijks je expertise uitwisselen met collega’s en van elkaar leren. Kom je bijvoorbeeld een probleem tegen - wij spreken liever over ‘uitdaging’-  dan zijn er dus mogelijkheden te over om, samen met je collega’s, tot een voor de opdrachtgever meest geschikte oplossing te komen. Bovendien hebben we een bijzonder uitgebreid intranet dat boordevol staat met nuttige informatie en de laatste ontwikkelingen op het gebied van packaging en virtualisatie. De leercurve binnen ATS Teconomy is dan ook bijzonder hoog. Net als het het niveau van onze specialisten.

Structuur

ATS Teconomy heeft een vlakke structuur. We zijn allemaal collega’s van elkaar en allemaal professionals. Uiteraard is ATS Teconomy ook jong en dynamisch. Buzz-woorden, maar wel waar. Jong, want ATS Teconomy is een jong modern bedrijf met een platte managementstijl. Dynamisch, want je werkt voor verschillende bedrijven en organisaties in de meest uiteenlopende sectoren. Werken bij ATS Teconomy is dus erg afwisselend en elke dag is weer anders.

Vriendenclub

Maar het belangrijkste vinden wij dat je je bij ons thuis voelt. Het klinkt misschien gek, maar het voelt als een grote vriendenclub. Meerdere keren per jaar worden leuke bedrijfsuitjes georganiseerd.  Werken, leren en plezier maken. Een ideale combinatie die werkt!

10367148-623005894461415-27741656186854114-n

Dit is dus hoe het is om te werken bij Teconomy! Vlakke structuur, leuke collega's en volop ruimte om jezelf te ontplooien..

Word jij onze nieuwe collega?