ATS Teconomy Workflow Tool

Onze Workflow Tool is actie gedreven en gebaseerd op de verschillende rollen binnen het packageproces. Zo wordt er voorzien dat er geen acties blijven liggen. Een volledig webbased oplossing met bewezen techniek en processen afgestemd op het packagen en beheren van applicaties.

Rapportage mogelijkheden

Met één druk op de knop kunnen er verschillende kant-en-klare rapportages worden gemaakt en uitgedraaid.

Real-time management informatie

De zoekfunctionaliteit is zeer uitgebreid. Zo kan er gezocht worden op trefwoorden binnen de gehele Workflow Tool. Middels een pull down me

tecomomy-ipad-proces

nu kunt u ook eenvoudig zoeken op zaken als:

  • Wie is er met welke applicatie bezig
  • Welke applicaties vallen er onder een bepaalde afdeling
  • Welke applicaties bevinden zich in een bepaalde fase.
  • Welke applicaties hebben een bepaalde status.
  • Welke applicaties worden er op welke manier uitgerold.

Alle zoekresultaten kunnen eenvoudig geëxporteerd worden naar bijvoorbeeld PDF of Excel.

Workload

De Workflow Tool gaat er vanuit dat elke afgeronde handeling voor de één een openstaande aktie is voor de ander. Op deze manier blijft er niks liggen en is elke applicatie te volgen.

Add Application

Het toevoegen van een applicatie gebeurd door het invullen van de velden:

  • Vendor
  • Application name
  • Version
  • Language

Op basis van deze combinatie beschrijft de package portal een naam conventie waardoor duplicering van applicaties wordt voorkomen. Zodra een applicatie is toegevoegd wordt deze automatisch in het package proces opgenomen en toegekend aan de juiste groep.

Manage Divisions

Binnen de Workflow Tool kunnen er verschillende afdelingen worden aangemaakt. De meest voorkomende afdelingen binnen een organisatie zijn reeds gedefinieerd, uiteraard kunnen er ook eigen klant specifieke afdelingen worden gehanteerd. Elke applicatie wordt toegekend aan een afdeling.

BYOD

De Workflow Tool is benaderbaar via het internet en geschikt voor de meest voorkomende devices. Zo maken wij ook gebruik van een eigen ontwikkelde app.

Koppeling AD structuur

Vanuit de Workflow Tool kan er gekozen worden om een koppeling op te zetten met een Active Directory structuur. Op deze manier kan er gegevens worden uitgelezen zoals rechten, groepen en gebruikers.

Security

Op het gebied van veiligheid is goed nagedacht aangezien de Workflow Tool gevoelige informatie zoals software en licenties in de beveiligde omgeving van de klant opslaat.

Vragen?

Voor vragen over onze ATS Teconomy Workflow Tool kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel 085-5000 100 of vul het contactformulier in.