Strategische partnerschappen

Om u te voorzien van de beste oplossingen in de markt heeft ATS Teconomy verschillende strategische partnerschappen gesloten met toonaangevende organisaties. Wij streven de hoogste partnerstatus na en waarborgt de kennis over de producten en diensten van deze partners voor langere tijd. Op deze manier vormen de geboden oplossingen voor u een zekere investering.

Enkele belangrijke partners zijn:

ATS Teconomy is Microsoft Gold Partner en vertegenwoordigt hiermee het topniveau van het Microsoft-partnerschap. Met dit partnership kan ATS Teconomy snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen en kan tevens haar leidinggevende in de markt behouden, zodat u als klant continu gebruik kunt maken van de laatste technologieën.

microsoft-gold-partner-1


ATS Teconomy is Consulting Partner van RES Software (RES). RES is toonaangevend op het gebied van dynamische desktop-oplossingen. RES ondersteunt IT-organisaties bij het managen van steeds complexere en hybride technologie-landschappen met software die eenvoudiger is en goedkoper in het beheer.

res-logo-2010-screen-high-res 


Citrix Systems is een toonaangevende aanbieder van virtualisatie-, networking- en software as a service-technologie. Citrix levert oplossingen voor access infrastructure en is de meest vertrouwde naam voor bedrijfstoegang.

citrix-logo


VMware is wereldwijd markleider op het gebied van virtualisatie en cloudinfrastructuur en levert klantbeproefde oplossingen die IT-complexiteit aanzienlijk vereenvoudigen en een flexibelere, stabielere levering van services mogelijk maken.

20120413161820-vmware-logo