Quality Staffing Service (QSS)

Onze specialisten opereren onafhankelijk van leveranciers van systemen en methodieken. Zo kunnen zij zich altijd focussen op het realiseren van de beste oplossing voor een organisatie. Voor ieder applicatie vraagstuk heeft ATS Teconomy de juiste ervaring in huis. Ons specialisme is delivery on demand, daarnaast zijn onze specialisten inzetbaar in alle fases van een applicatie migratie traject. Van consultancy vraagstukken tot het opzetten, implementeren en beheren van complexe applicatielandschappen, op operationeel en strategisch niveau.

We stellen de kennis en kunde van onze senior specialisten ter beschikking aan (middel)grote organisaties binnen Nederland. Daarmee bieden we onze klanten de mogelijkheid een flexibele schil te vormen om het hoofd te bieden aan piekmomenten in productie of projecten. Tegelijkertijd borgen we de bezettingsgraad: door snel te anticiperen op onvoorziene veranderingen in personele bezetting (langdurige ziekte, verloop of het niet kunnen invullen van vacante posities) bent u altijd verzekerd van continuïteit in uw resources.

Wij hebben de volgende ICT functies en projectenrollen:

  • Projectmanagers/leiders
  • Adviseurs
  • Applicatie Specialisten / Packagers
  • Applicatie Beheerders
  • Testers
  • Intakers

Met ATS Teconomy bent u gevrijwaard van inlenersaansprakelijkheid

Organisaties die personeel inlenen, lopen ondanks een juiste registratie en afhankelijk van de werkingssfeer het risico op de zogenaamde inlenersaansprakelijkheid als het bedrijf, waarmee ze zaken doen, niet tijdig haar loonheffingen en omzetbelasting afdraagt.

Dankzij onze NEN 4400-1 certificering beschikken wij over het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Het SNA-keurmerk toont aan dat Teconomy tijdig haar belasting en premies afdraagt en is een vereiste om inleners volledig te vrijwaren van de inlenersaansprakelijkheid.

Vragen?

Voor vragen over onze diensten op projectbasis of over de mogelijkheden bij ATS Teconomy kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel 085-5000 100 of vul het contactformulier in.