Expertise op projectbasis

De ATS Teconomy aanpak voor packaging kenmerkt zich door beproefde kant en klare oplossingen die tot een efficiënte en betrouwbare implementatie met gegarandeerde doorlooptijd en resultaat leiden. Wij beginnen niet vanaf scratch, maar beschikken over een uitgewerkte aanpak met oplossingen, hulpmiddelen en halffabricaten die direct inzetbaar zijn voor U als opdrachtgever. Dit geldt voor zowel de installatie als voor de integratie van applicaties.

De jarenlange ervaring die ATS Teconomy heeft opgedaan met de integratie van applicaties op verschillende besturingssystemen heeft geleid tot een gedegen aanpak met gegarandeerde resultaten ten aanzien van stabiliteit en beveiliging.

De door ATS Teconomy ontwikkelde dienstverlening is gebaseerd op de infrastructuur specifieke projectimplementatie aanpak van ATS Teconomy.

ATS Teconomy biedt binnen de dienst Quality Packaging Services oplossingen op het gebied van applicatie integratie op basis van MSI-packaging en App-V sequencing. Beide oplossingen worden afhankelijk van de gebruikte tools in de ICT infrastructuur onafhankelijk van, als ook complementair aan, elkaar ingezet.

Inhoudelijk zijn de oplossingen verschillend maar de aanpak en het begeleidende proces voor een juist werkend resultaat zijn hetzelfde.

Fasering

Het traject van Applicatie Integratie doorloopt bij de ATS Teconomy aanpak de volgende op QPS gebaseerde fasen. 

Deze fasen zijn ook als losse diensten beschikbaar op projectbasis.

Vragen?

Voor vragen over onze diensten op projectbasis of over de mogelijkheden bij ATS Teconomy kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel 085-5000 100 of vul het contactformulier in.