Wie zijn wij?

ATS Teconomy is vanaf 2005 de specialist op het gebied van Applicatie Packaging en Virtualisatie. Met meer dan 50 gedreven specialisten werken wij dagelijks met veel enthousiasme en plezier aan uitdagende projecten bij klanten over geheel Nederland. We zijn meervoudig Gold Partner van Microsoft en gecertificeerd partner van o.a. RES Software, VMware en Citrix.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hoofddorp. Vanuit deze locatie voeren wij projecten uit over geheel Nederland. ATS Teconomy levert haar diensten niet alleen op projectbasis maar voert ook fixed price projecten uit in haar eigen packagestraat. Speciaal voor deze opdrachtgevers hebben we een klantenportal zodat men real-time de voortgang kan monitoren.

Kennisorganisatie 

ATS Teconomy is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. U kunt er op rekenen dat wij onze specialisten doorlopend informeren over de laatste ontwikkelingen in de markt. Dit zorgt ervoor dat zij ten alle tijden "on top" zijn wat kennis betreft. Vanuit onze eigen “ATS Teconomy Academy” heeft iedereen toegang tot alle vakliteratuur en zorgen onze gecertificeerde trainers ervoor dat alle kennis up-to-date blijft.

Wij zijn sterk voorstander van het Shared Knowledge principe. Wat betekent dat al onze specialisten middels ons intranet met elkaar in verbinding staan en zo de beschikking hebben over een uitgebreide knowledge base met hierin best-practises, scripts, tools, applicaties en ready-to-go packages. 

Toekomst

Afgelopen jaren hebben we sterk ingezet op kwaliteit en niet alleen op het vlak van onze dienstenportofolio, ook onze interne organisatie is uitgebreid.

In de toekomst blijven we inzetten op kwaliteit. Zoals vanouds door het optimaliseren van onze dienstverlening, maar ook door het verbeteren van het werkplezier, onze uitstraling en onze klantgerichtheid.

img-1512-bw