ATS Teconomy is Microsoft Cloud Solution Provider

Microsoft Cloud Solution Provider


Sinds begin maart is ATS Teconomy Microsoft Cloud Solution Provider. Een eerste stap binnen onze ambities om op de lange termijn als cloud dienstverlener op het gebied van IT/OT verder ontwikkelen.
Dat betekent dat wij Microsoft 365 licenties en Azure Cloud Consumption kunnen leveren aan onze klanten. ATS Global zal als eerste klant hiervan gebruik gaan maken. Door deze stap en het behalen van de Azure Administrator certificering door onze collega’s komen we, nu al, in aanmerking voor de Gold Cloud Platform competency bij Microsoft!
 
Comparex
Het adviseren en verkopen van Microsoft licenties, met name op het gebied van Office365 en Azure, kan zeer complex zijn. We hebben daarom in Comparex een partner gevonden die ons hierbij kan ondersteunen.Bovendien heeft Comparex, doordat zij onderdeel zijn van SoftwareONE, net zoals ATS een wereldwijde dekking waardoor verdere samenwerking in de toekomst meer mogelijkheden met zich mee brengt. Comparex is in contact met onze moedermaatschappij ATS Global om de ATS Software aan te bieden bij de klanten van Comparex.

 

cloud-solution-provider